Rabu, 14 November 2012

Alle gezegd en gedaan, blijft de Cadillac een de auto te verslaan!

We hebben gezien verschillende graden van waanzin, maar ik kan niet echt zeggen wat kreeg me te herzien deze baanbrekende eenheid van een bewegende Fort. Het is een one-of-a-kind mobiele arsenaal dat presidentiële comfort tyas mirasih evenals innovatieve techniek combineert. Alles is verpakt en klaar om te gaan, maar niet zo snel als je denkt. Met een versnelling van 15 seconden na 0-60 mph en een niet meer dan 60 km/u topsnelheid zul je meer dan genoeg tijd om te worden genomen aback terwijl het passeert: dit is niet een van die nippy Italiaanse auto's die zo snel als de bliksem knippert voordat je kunt zeggen het flitsen pass!

De benzinetank

Het heeft voldoende capaciteit om zo veel als een T-72 tank, op hetzelfde moment op veiligheid niet in gevaar te brengen. De benzinetank is gepantserde gevuld met speciaal ontworpen schuim die verhindert dat het exploderen zelfs als het een directe klap lijdt.

Verdediging accessoires

James Bond een machinegeweer uitgerust amfibie-auto met draaiende nummerplaten en olie de spuittoestellen kan hebben, maar het kan niet helpen maar boog aan de Cadillac een. Met verguld harnas 8-inch dikke deuren, night vision camera's, pump-action geweren, scheur-gas kanonnen en een rijbewijs venster taai genoeg om te weerstaan pantser-piercing opsommingstekens, zou een machinegeweer douche op 31 December het niet afschrikken. Aan de binnenkant is een communicatie centrum op het dashboard uitgerust met GPS-tracking systeem, een systeem voor brandbestrijding in de boot, alsmede een zuurstoftoevoer. Het stuurprogramma venster is het enige dat nu wordt geopend, doch niet meer dan drie centimeter. Er zijn ook flessen van de Voorzitter bloed aan boord voor het geval hij een noodsituatie transfusie moet.

Carrosserie

Warmte - hit - warmte - en klik op opnieuw. Nee, dit is niet een smid gesmeed ijzer lichaam. Het is een technische combinatie van dual hardheid stalen, aluminium, titaan en zelfs keramische platen te breken mogelijk projecties. De Cadillac iemands chassis is een versterkte vijf-inch stalen plaat die compatibel is met de auto voor bescherming in het onwaarschijnlijke geval van een bom wezen plaats onder. De pantsers op het lichaam is zo dik dat het heeft het gewicht van een deur van de cabine op een Boeing 757 jet, en het zo sterk dat een dinosaurus niet breken zou als het zat op het staal.

Interieur

De auto interieur zetels vier passagiers met een glas partitie, en alleen de Voorzitter heeft met een lager. De Voorzitter heeft ook een paniek switch geïnstalleerd die hij gebruiken kan om op te roepen hulp en zijn zetel heeft een executive pakket met een opklapbaar desktop, laptop met Wi-Fi, state-of-the-art satelliettelefoon en een directe lijn naar de vice-voorzitter en het pentagon. Oeps, ik vergat bijna - het ook verbonden met mijn telefoon.

De chauffeur

Onder een andere naam kan hij ook worden opgeroepen een Para-marine, als hij is getraind door de CIA om te gaan in de meest veeleisende situaties rijden. Op een gegeven moment leidde Allen Iverson zijn team naar de overwinning met een gewonde arm; Ik veronderstel dat de Cadillac iemands chauffeur zou veel meer doen.

Banden

De banden zijn versterkt met Kevlar, shred en bestendig lekke band, met staal velgen daaronder verkeer, inschakelen zelfs als het rubber is weg gestraald.

Alle gezegd en gedaan, blijft de Cadillac een de auto te verslaan!

Andere feiten:

Prijs: £300,000
Lengte: 18 ft
Motor: 6.5 liter
Hoogte: 5 ft 10 in
Brandstof economie: 8 mijl op de gallon
Max snelheid: 60 mph
Versnelling: 15 seconden na 0-60 mp

Tidak ada komentar:

Posting Komentar