Kamis, 15 November 2012

et lederrolle i Egypt og metodene bruker de å opprett

falt i unåde i Egypt revolusjon i løpet av arabiske våren mange var bekymret av hva slags nye regjeringen kan ta. Noen foreslo at siden militæret var stort sett i kontroll og venner med USA som vi hadde ingenting å bekymre. Plus, mange av de studentene som startet revolusjonen var også moderate muslimer eller ganske liberale, a ekiosku.com beli ksepterer alle religioner. Andre spekulanter foreslo at det muslimske brorskapet kan ta, og vi bør være forsiktig med hva vi ønsker i et nytt regime.
Mange sier at vi ikke bør bry deg om det, og at alt ville bli bra. I dag, den muslimske brorskapet har tatt over, og ting er ikke så glatt som vi hadde håpet på, og brorskap er godt organisert og godt entrenched politisk. De er i kontroll, de gjør reglene, og det er slik det skal være i fremtiden for en stund. Hva betyr det for USA og vår diplomatiske innsats? Vel, har vi vært noe Sinuhe det muslimske brorskapet, og bedt om å allernådigst gi etter for sitt styre.

De vil åpenbart ha pengene fortsetter å strømme inn, og de innser de er ansvaret av Suez-kanalen, og de har bedt om at vi holder å sende dem økonomisk støtte hvis vi ønsker å være deres venner. Hva vi vil kunne kanskje forhandles for en pris. Der jeg kommer fra dette kalles utpressing, men dette er vanlig i Midtøsten, og kanskje det er på tide vi blir vant til det. Da President Barack Obama gikk til Egypt og gjorde en flott tale, som han mottok en Nobels fredspris, var dette før revolusjonen som endte i brorskap tar over.

Rand Corporation sette ut en interessant forskning papir med tittelen; "Det muslimske brorskapet, ungdom og implikasjoner for amerikansk engasjement," av Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye og Erin York. Ifølge rapporten, det er en Muslim brorskap ungdom divisjon og;

"Barn kan ikke bli fullverdige medlemmer i organisasjonen, men de kan affiliate med brorskap gjennom organisasjonens speider programmet. Når de når videregående skole, de kan bli innlemmet i MB'S student delen og starte prosessen med å bli fullverdige medlemmer i organisasjonen. Det er et sekretariat i hver av Egypts governorates og sekretær for ungdom har som oppgave med styrking obligasjoner blant yngre medlemmer, rekruttere nye medlemmer, og forbereder partiets ungdom Gertrude."

I rapporten og RAND Corporation forskning papir nevner ikke at samspillet mellom ungdom og ledelsen er lik den gamle Hellas-tradisjonen når det kommer til bånd. Men det er trygt å si. Som du vet at President Obama er greit med det muslimske brorskapet lederrolle i Egypt og metodene bruker de å opprettholde slikt lederskap over tid, som han er angitt i kommentarer under Midtøsten reisen.

Ikke alle muslimske brorskapet unge har en tendens til å komme sammen med Senior muslimske brorskapet etableringen. Noen spørsmål rutinemessig som myndighet, fortsatt, de som pause unna ikke finner seg medlemmene i brorskap i fremtiden, men de kan ende opp levetid politisk opposisjon. I mange forhold kanskje vi bør være forsiktig hva vi ønsker, neste gang det er en opprør eller revolusjon et sted i verden. Vi bør ikke telle våre kyllinger før de klekkes, og heller ikke bør vi forvente en gunstig utfall.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar